Attester

Hva sier huseiere og taktekkere om GERARD?

Side:
Monteringen var også rask og presis

Monteringen var også rask og presis

Jeg liker GERARD-taket mitt, ja, jeg elsker det! Monteringen var også rask og presis. Vi var uheldige med været. Da vi skulle tekke om, høljet det ned med vann hele veien. Men vi hadde overhodet ingen lekkasje i denne perioden heller. Siden det har vi allerede «overlevd» noen kraftige stormer, men det var en stor lettelse at jeg ikke trengte engste meg for at vinden ville rive av noen takplater! Vi har hatt hagl også, men det klarte ikke å skade GERARD. Du trenger rett og slett ikke bekymre deg med dette taket på huset ditt.

Szilágyi Ferenc, huseier

Érd, Ungarn

GERARD er det ideelle valget når man skal tekke om

GERARD er det ideelle valget når man skal tekke om

Vi har montert GERARD-takplater i over 20 år. De siste årene har vi stort sett tekket om eldre hus. Kundene har innsett at GERARD er det ideelle valget når man skal tekke om, fordi takplatene er veldig motstandsdyktige, men lette. Derfor trenger de ikke å bry seg med å forsterke treverket i den gamle takkonstruksjonen. Jeg anbefaler GERARD!

Marjan Ošlak, taktekker

Celje, Slovenia

Taket har oppfylt alle forventningene

Taket har oppfylt alle forventningene

Hotell Rakitna og de tre husene med leiligheter ved siden av har alle vært dekket med GERARD siden 2010. Vi valgte GERARD fordi fornøyde kunder anbefalte det. Taket har oppfylt alle forventningene. Vi har ingen bekymringer med det, og tror ikke vi får det i fremtiden heller.

Meta Šimenko, eier og direktør, Hotell Rakitna

Slovenia

Side:
Finn din

takekspert i nærheten

Forespørsel om tilbud

Send forespørsel

Velg din taktekker