Taket som overlever verdens verste vær.

Vi må beskytte hjemmene våre. Mer enn noen gang. Midt oppe i klimaendringene trenger vi et bekymringsfritt tak til husene våre. Ikke et gjennomsnittstak, men et som er klart for morgendagens utfordringer. GERARD kalles ikke det bekymringsfrie taket uten grunn.


Spar penger ved å montere GERARDs lettvekts takplater på huset ditt! Betydelige besparelser kan oppnås på konstruksjon.

Mer

Det er blitt mer fare for orkaner nå for tiden, men man trenger ikke engste seg med GERARD. En orkan på 160 km/t kunne komme i din retning, men selv det kan GERARDs ekstremt værbestandige tak stå av!

Mer

Ekstreme endringer i klimaet kan gi store hagl som skader tak. Men ikke bekymringsfrie GERARD-tak! Taktekkings-systemet vårt motstår skade fra hagl opptil 30 mm. 

Mer

En potensiell livredder er bygget inn i hver eneste GERARD-profil gjennom steingranulatbelegget. Den grove teksturen lar ikke snøen skli, men holder den på plass.

Mer

Et brennende hus kan kollapse under takets tyngde, men det er mindre sannsynlig under GERARDs lette tak i presset metall! GERARDs taktekkingssystem er brannsikkert.

Mer

Et GERARD-tak er fremragende sammenlignet med andre taktekkingsprodukter i stål. Den reduserte støyvirkningen er resultatet av vår steingranulatbelagte overflatebehandling og sammenlåsingssystemet.

Mer