6 gode grunner til å stole på GERARD® ROOFS

Siden vår grunnlegger Lou Fisher produserte verdens første ståltakplate i 1957, har vi finjustert produktet vårt for beste ytelse i alle bomiljø.
Våre bemerkelsesverdige meritter styrker stadig huseiernes tillit. Tilbakemeldinger vi har fått i årene som er gått, forteller at folk har klare grunner til å velge et GERARD-tak fremfor andre typer.

Et førsteklasses tak til en overkommelig pris

Folk drar kjensel på et førsteklasses tak, og blir ofte overrasket over at totalprisen på et GERARD-tak i presset stål ligger nær prisen på ett i tegl- eller betongtakstein når alt tas i betraktning.

Mer

Skjønnhet som ikke falmer

Taket bidrar en god del til hvordan hjemmet ditt ser ut i sin helhet, så det å velge et materiale som fortsetter å se bra ut i tiår etter tiår, gjør eiendommen tiltrekkende og høyner gjensalgsverdien.

Mer

Et lett tak laget for å være trygt i orkan eller jordskjelv

Det er betryggende at GERARDs taksystem er laget for å motstå nær sagt hva som helst. GERARDs pressede ståltaksystem er påvist å kunne motstå vindtrykk på over 6 kPa.

Mer

GERARD-tak krever lite vedlikehold

Bortsett fra en rengjøring nå og da, særlig i forurensede områder eller nær skog, krever ikke GERARD-tak noe vedlikehold.

Mer

Monteringen er rask, men krever nøyaktighet

GERARD-tak bør monteres av erfarne, profesjonelle taktekkere som er opplært til å montere etter de strengeste krav.

Mer

Ideelt for omtekking

Det er enkelt å skifte ut taket ditt med GERARD. Når du bestemmer deg for at du skal skifte taktekking, ønsker du å gjøre det raskt, rimelig og med minst mulig bryderi.

Mer
Finn din

takekspert i nærheten