I 1957 oppfant GERARD verdens første steingranulatbelagte takplate i presset stål

I 1957 oppfant selskapets grunnlegger Lou Fisher, en nyskapende forretningsmann fra New Zealand, verdens første steingranulatbelagte ståltakplate. I de fem tiårene som fulgte er konseptet blitt utviklet med den nyeste teknologi slik at AHI Roofing har kunnet ekspandere raskt med fire fabrikkanlegg på fire forskjellige kontinenter, inkludert det europeiske hovedkvarteret I Ungarn. GERARD-merket er en del av det globale IKO Metals Europe NV. Eieren vår er IKO Industries, et verdensomspennende foretak med over 3500 ansatte og over 25 fabrikker kloden rundt.

Se denne korte videoen om vår historie, som kunne vært god for et James Bond-manus!

GERARD the original since 1957

How the legend was born - the history of GERARD rooftiles

Visjon

Mens verden, kundene våre og rollene våre endres, står en ting fast som fjell: vi vil alltid bygge bedre sammen. Finn ut hva som gjør GERARDs ståltakplater til det beste valget for taket ditt.

Mer
Visjon
6839_0_20171026010545.jpg

INNOVASJONSTIDSLINJE

Mer

Oppdrag

Vårt oppdrag er å tilby et bekymringsfritt tak som er lett i vekt, leveres med 50 års garanti og er sterkt og vakkert. Les mer om hvordan vi yter denne eksepsjonelle verdien til kunder som velger et GERARD-tak.

Mer
Oppdrag
7297_0_20170302161423.jpg

Bærekraftig

Et GERARD-tak i presset stål er et av de mest miljøvennlige valgene av taktekking. Stålet vi bruker til GERARDs metalltakplater er det mest miljøvennlige materialet i verden. Les mer om miljøfotavtrykket vårt.

Mer

Benders - Distributør og samarbeirdspartner i Norge

GERARD ROOFING SYSTEMS og BENDERS NORGE AS har inngått ett samarbeid for og kunne tilby ståltakplater til det Norske markedet.

Mer

Nyheter

Hvordan det går med oss? Takk som spør. Vi har det helt fint i øyeblikket. Men vi skal gi deg beskjed med en gang hvis det skjer noe interessant med GERARD