Distributør og samarbeirdspartner i Norge

Benders - Distributør og samarbeirdspartner i Norge

AHI Roofing er verdensledende på stål takpanne produksjon og teknologi. Vårt produktutvalg omfatter en rekke takprofiler som kompletterer mange forskjellige hus-stiler. En anerkjennelse av markedets behov og krav har vært kjennetegnet på vår suksess.

I 1957 oppfant selskapet verdens første stål takpanne, og i de påfølgende femti årene har dette begrepet blitt utviklet ved hjelp av ledende teknologi, 
noe som har muliggjort AHI Roofings raske ekspansjon i alle verdensdeler ettersom flere og flere huseiere fortsetter å sette pris på fordelene ved AHIs tak. 
Vi har utviklet evnen til å produsere tak-stiler som passer alle markeder. Alle våre virksomheter har ISO 9001 sertifisering, noe som er betryggende 
for våre kunder som vil ha produkter som er designet for å møte alle deres behov, og produsert for å oppnå konsekvent høy kvalitet.

I 2009 bestilte AHI Roofing sitt nyeste produksjonsanlegg i Várpalota, en industriby i Vest-Ungarn.

GERARD ROOFING SYSTEMS og BENDERS NORGE AS har inngått ett samarbeid for og kunne tilby ståltakplater til det Norske markedet.

Gerard Roofing Systems produserer og leverer stål takplater over hele verden, med høy fokus på kvalitet har de produkter som er tilpasset alle klimaer. Deres erfaring over mange år, i alle verdensdeler, gjør at vi kan tilby produkter av høy kvalitet som er meget godt tilpasset de utfordringer vi har med vær og vind i det Norske markedet.

Gerard Ståltakplater levres både med RU og HØYBLANK overflate, og med plateprofiler og farger som er godt innarbeidet i Norge. Alle typer plater leveres med ett komplett tilbehørs-program, og monteringen er tradisjonell og slik vi er vant til.

Med høy produkt kvalitet, ett bredt utvalg av farger og overflater, tradisjonelle montering og god tilgjengelighet til produktene på de fleste av våre lager, så kan vi tilby ett godt alternativ for de som ønsker stålplater på sitt tak.

Se våre hjemmesider www.benders.no eller www.gerardroofs.eu

AHI Roofings Europeiske Hovedkontor finnes også på Várpalota anlegget.

Sammendrag:

► Verdensleder innen ståltaksystemer
► Selger til over 120 land
► Fire eide produksjonsanlegg
► To fabrikker som produserer under lisens
► Regionale Hovedkontorer: New Zealand, Malaysia, Australia, Japan, Kina, De Forente Arabiske Emirater, Slovenia, Polen og Frankrike