GERARD er motstandsdyktig mot ekstremvær. Lyder det betryggende?

GERARDs taksystem er utformet for å tåle så å si alt klimaendringene kan utsette hjemmet ditt for.

Uvanlig sterk vind? GERARD-BESKYTTELSEN er inkludert!

Selv om en orkan på 160 km/t skulle komme i din retning, kan GERARDs ekstremt værbestandige tak stå den av!

Sjekk vår legendariske orkantest. Den kan trygt beskytte hjemmet ditt selv i de villeste stormer. Hva er hemmeligheten vår?

GERARDs unike horisontale festesystem.

Hvert panel festes horisontalt på 8 forskjellige punkter med sterke festemidler eller spikre til taklektene, slik at vindskjær så å si elimineres. De fleste andre taktekkingsprodukter er basert på vertikale festemetoder som lar dem løftes i høy vind.

Store hagl og snø? GERARD-BESKYTTELSEN er på!

GERARD-takplater tåler opptil 30 mm store hagl.

 

Ekstreme endringer i klimaet kan gi store hagl som skader tak. Men ikke bekymringsfrie GERARD-tak! Taksystemet vårt er motstandsdyktig mot skade fra hagl på opptil 30 mm. Selv et massivt hagl på hele 90 mm kan ikke trenge gjennom GERARD-tak, så takets værsikkerhet forblir intakt.

 

Dessuten er en potensiell livredder innebygd i hver eneste GERARD-profil gjennom steingranulatet. Den grove teksturen lar ikke snøen skli, men holder den på plass til den smelter naturlig og harmløst. GERARD kan stå imot snølast, og overflatebelegget taper seg ikke når det blir utsatt for is eller frost!

 

Vinter, is og snø? Med bekymringsfrie GERARD-tak betyr det bare moro!

Brann? GERARD-BESKYTTELSEN er på!

Et brennende hus er bedre beskyttet med GERARD.

Et brennende hus kan kollapse under takets tyngde, men det er mindre sannsynlig under GERARDs lette tak i presset metall! GERARDs taksystem er brannsikkert, siden det ikke-brennbare stålunderlaget og overflatebelegget til og med hindrer flammer i å spre seg. Med hver takplate trygt festet på åtte punkter er det liten fare for at taket kollapser, og gnister slipper ikke gjennom inn i huset. Som følge av dette har GERARD-tak bestått strenge internasjonale brannprøver.

Jordskjelv? GERARD-BESKYTTELSEN er på!

Siden de er 7 ganger lettere enn betong- eller tegltakstein, kan slike ekstremt værbestandige takplater til og med tåle mindre jordskjelv. Det er dokumentert tilfeller der andre, tunge taktekkingsprodukter fikk hus til å kollapse, mens GERARD-tak i samme gaten forble intakte og led minimal skade. Svekkede vegger kan tolerere et lett tak, og sammenlåste takplater resulterer i et sterkt tak.