Hva er vanlig fremgangsmåte for et omtekkingsprosjekt?

  • Du trenger en taktekkingsekspert: Når du kontakter Gerard, setter vi deg i kontakt med en Gerard-taktekker i nærheten. Dette er ikke en GERARD-ansatt, men en uavhengig entreprenør som har fått opplæring hos oss og har spesialisert seg på montering av GERARD-tak.
  • Taktekkeren på besøk: GERARD-taktekkeren kommer hjem til deg for å undersøke taket ditt. Han er for hånden for å gi deg faglige råd og informasjon om alle detaljer som interesserer deg. Til slutt gir han deg et pristilbud på akkurat ditt omtekkingsprosjekt.
  • Finn rett dato: Når pristilbudet er godtatt, er det vanlig med 50 % i depositum. Arbeidet blir planlagt for en dato dere blir enige om. (Husk at all taktekking avhenger av været, så det kan bli behov for litt alburom rundt faste datoer!)
  • Den store dagen: Monteringen tar som regel omtrent én arbeidsuke fra begynnelse til slutt, og foregår i klare, rutinerte trinn:
  1. Sett opp stillas og kantvernstiltak.
  2. Fjern den gamle taktekkingen og frakt bort materialet til kasting.
  3. Sjekk underbygningen til taket, preparer overflaten og monter nye taklekter dersom det er nødvendig.
  4. Monter det nye taket komplett med alle valmer, møner, beslag osv. (tar vanligvis omtrent én dag).
  5. Rydd opp i hagen din og gjennomfør en siste inspeksjon av det nye taket.
  • Signering på utført arbeid: Nå forfaller eventuell restbetaling, og Gerard-taktekkeren overrekker garantisertifikatet ditt og vedlikeholdsveiledningen.