Hvilke faktorer bør jeg ta i betraktning når jeg velger et nytt tak?

  • Det må beskytte hjemmet ditt: Klimaendringene kan skaffe oss all slags ekstremvær på halsen. Taket ditt må være klart for morgendagens klima. Lettvektstak i metall er laget for å forbli sikre i orkan eller jordskjelv: Det er et betryggende faktum at Gerards tekkesystem er laget for å stå imot så å si alt. Det horisontale festesystemet som spikrer hver takplate til lektene på 8 forskjellige punkter, gir huseiere sinnsro. Ikke rart at GERARD til og med kan verne familier og eiendommer ved å motstå orkaner. Andre tekkeystemer krever spesielle festemidler og/eller materialer for soner med kraftig vind. Folk som bor i jordskjelvtruede områder velger ofte heller å ha et Gerard-tak i presset stål over hodet enn et tilsvarende betongplatetak som veier omtrent 10 ganger mer. De lette og sterke takene våre fikk prøvet seg grundig i de nylige jordskjelvene i Canterbury 
  • Sats heller på kvalitet enn gunstig pris: Et tak SKAL tross være en gave for livet, og du har ikke lyst til å skifte det ut like ofte som du skifter bil. Det finnes tak på markedet som bare varer i 15 år. Du ønsker ikke å ha alt det bryderiet og betale alle de pengene igjen så snart. Når folk får høre at GERARD tilbyr 50-årsgaranti, blir de ofte overrasket over at et Gerard-tak i stenbelagt stål kan koste mindre totalt enn et betongplatetak, når man tar alt i betraktning på lang sikt. Hvis du bor i et kystnært eller forblåst område, blir et Gerard-tak trolig mindre dyrt enn noen annen taktype, fordi det ikke krever spesielle materialer eller festemidler for å takle ekstreme forhold. 
  • Et godt utseende som holder seg: Taket har mye å si for hvordan hjemmet ditt alt i alt tar seg ut, så valget av et materiale som fortsetter å se godt ut, tiår etter tiår, bidrar til å gi eiendommen et tiltalende ytre og heve salgsverdien. GERARD utmerker seg med vulkanstenbelagte takplater som er superlette, sterke og likevel like vakre som noe tegl- eller betongtak. Dessuten gir flerlagsbeleggene, UV-beskyttelsesteknologien og de spesielle lysbestandige pigmentene overlegen motstandsevne mot falming og misfarging pga. miljøpåkjenninger, så huset ditt ser pent ut i lengre tid. Selv om huset ditt er bygget i havgapet, krever ikke Gerard-taket ditt noen spesielle materialer, tilleggsbelegg eller ekstra festemidler. Forsøk viser at aluminium-sink-belagte takmaterialer i stål er opptil åtte ganger så korrosjonsbestandige som andre tekkeprodukter i stål. 
  • Bryderifritt (eller skal vi si bekymringssikkert) tak: Gerard-tak krever lite vedlikehold – våre stenbelagte ståltak har ingen brukne eller manglende takplater etter sommerstormer, og ingen frostskader om vinteren. 
  • Ved montering av nytt tak er det best å være rask, men nøyaktig: Gerard-tak monteres kun av Gerard-taktekkere – erfarne, profesjonelle entreprenører som er opplært av GERARD til å montere i henhold til de strengeste kravene. Når Gerard-taket ditt ankommer byggestedet, følger alt som trengs med. Taktekkerne våre har med spesialisert kappe- og bøyeutstyr, så monteringen kan gjøres smart og uten forsinkelser. Med andre former for metalltak krever monteringen at takpanelene kappes et annet sted. Da kan man ikke ta mål for beslagene før det meste av taket er montert, og det kan legge flere dager til monteringstiden, siden beslagene også lages annetsteds.