Aluminiumsink kontra sinkaluminium kontra galvanisert

Aluminiumsink kontra sinkaluminium kontra galvanisert

Hva er den hemmelige ingrediensen bak 50-årsgarantien vår?

KYSTENS UTFORDRING

GERARDs forsknings- og utviklingsarbeid kombinerer laboratoriearbeid med klimautsatte steder fra det virkelige liv og over 50 års erfaring med bruk av stål i tak. GERARD Roofing Systems har forsøkstak som ble installert for nesten 30 år siden, og vi fortsetter å overvåke dem.

I et barskt kystmiljø på den ville, ulendte vestkysten av North Island på New Zealand ble takplater laget av tre forskjellige underlag, galvanisert stål (100% sink), sinkaluminium- (95% sink og 5% aluminium) and aluminiumsink-belagt stål (43,5% sink, 55% aluminium, 1,5% silikon) montert side om side. De galvaniserte takplatene måtte skiftes ut etter 14 år, og sinkaluminium-platene ble skiftet ut etter 16 år.

Aluminiumsink-platene er fortsatt i god stand nesten 30 år senere, og vil fortsette å bli evaluert langt inn i fremtiden. Aluminiumsink-platene viser ingen tegn på korrosjon på sideskjøtene eller på overflaten generelt, og viser seg definitivt overlegne overfor galvanisert stål og sinkaluminium-plater på andre områder også, spesielt i uvaskede områder som sideskjøter eller oppbrett under beslag.

I all GERARDs testing både i laboratoriet og virkeligheten fortsetter aluminiumsinkbelagt stål å overgå alternativene, galvanisert og sinkaluminiumbelagt stål, som det beste takplatematerialet.

STÅTT SIN PRØVE VERDEN OVER

Selv verdens største stålprodusent sier at aluminiumsink overgår galvanisert og sinkaluminiumbelagt stål.

Derfor har GERARD Roofing System tillit til at aluminiumsink-underlaget gir lengst levetid for takplatene.

Dine fordeler

Aluminiumsink-beskyttelsen gir overlegen motstandsevne mot korrosjon, og gjør at GERARD-taket ditt varer minst dobbelt så lenge som et sinkaluminium-belagt ståltak.

Derfor kan vi gi vår dristige 50-årsgaranti på GERARD-taket ditt.